De Stichting CarboneCare heeft aan de manege van Zorginstelling Cello in Rosmalen een zeer speciaal zadel cadeau gedaan. Dit zadel maakt het mogelijk ruiters met een zware beperking toch paard te laten rijden.

Clustermanager Wim van Veelen sprak zijn waardering uit voor het prettige contact met CarboneCare en bedankte namens het team van Manege de Binckhorst en haar ruiters de Stichting hartelijk voor dit bijzondere gebaar.

 


De Stichting CarboneCare heeft aan de vrijwilligers van de manege van Zorginstelling Cello in Rosmalen nieuwe jassen cadeau gedaan. Deze speciale jassen zijn tijdens deze koude en natte dagen heel welkom voor de vele vrijwilligers die de gehandicapte kinderen met het paardrijden begeleiden.

Enkele Nulandse deelnemers aan de Vierdaagse van Nijmegen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de schenking van deze jassen. Zij hadden aan hun wandelen een goed doel gekoppeld en daarvoor CarboneCare uit Geffen gekozen. In hun midden liep de toen nog 11-jarige Mel, een van de jongste deelnemers, die voor dat goede doel op zijn school maar liefst een bedrag

van ruim 700 Euro inzamelde.

Het geld wat Mel heeft opgehaald kreeg als bestemming de manege de Binckhorst en werd ook deze dag door Mel aan de Stichting CarboneCare overhandigd.