Maandag 21 mei 2012
De hulptroepen doen hun werk...


Al vroeg op de dag waren de hulptroepen in Frankrijk in de weer om een fietsemaker in de 'buurt' te vinden die ze van een wiel konden voorzien. Echter het werd al snel duidelijk dat de fietsemakers in de omgeving niet open waren. Gelukkig was het thuisfront ook al druk in de weer en hebben ze Van Lee Tweewielers te pakken gekregen. Daar kennen ze de tandem als geen ander, want zij hebben de tandem nog voor vertrek helemaal nagekeken. Rond 14.00 uur kwam het verlossende telefoontje van Van Lee Tweewielers: het was gelukt om op hun vrije dag een achterwiel te bemachtigen. Daarna heeft het thuisfront alles in werking gezet om deze zo snel mogelijk te versturen, zodat de mannen als het goed is morgenmiddag weer verder kunnen.

Ondertussen in Frankrijk
Omdat ze een paar dagen op koeken hebben geleefd moeten er nu toch boodschappen gedaan worden. De mannen lopen 6 km heen naar de supermarkt en weer 6 km terug met de boodschappen naar de camping. Weer een mooie beproeving en wellicht dat ze het vierdaagse gevoel nog even terug hebben gekregen. Maar volgens ons kan Ruud nooit lekker gelopen hebben op zijn fietsschoentjes.
Het weer is nog niet al te best dus ze brengen ook weer een groot gedeelte van hun tijd door in hun 'mobiele home'. De openbare doucheruimte waar ze hun telefoons kunnen opladen, is inmiddels ook keuken geworden. En Gerard zit nog steeds op de wasmachine en Ruud op de droger, dus de was hebben ze ook gedaan.

Laten we hopen dat het achterwiel snel arriveert en ze weer naar de bewoonde wereld kunnen fietsen.



Info van Gerard:
Dit is onze keuken in de mobiel-home. Het regent hier de hele dag al. Me broek zakt er van af. Het valt niet mee om nog goede zin te houden, maar na alle goede hulp van de familie en vrienden in het thuisland gaat het wel beter.



>> ga verder naar de volgende dag
 

 
  Stichting CarboneCare is blij dat ze de mogelijkheid heeft mensen met beperkingen financieel te ondersteunen.

We vinden het ontzettend belangrijk dat we met dit dankbare werk door kan blijven gaan. Helaas kunnen we dit niet alleen....

Een financiële bijdrage is dan ook zeer welkom. CarboneCare zou U daarvoor erg dankbaar zijn.
 
  Ik help mee voor:  
  Termijn

 
  Geslacht:  
  Naam:  
  Adres:  
  Postcode:  
  Woonplaats:  
  Telefoon:  
  E-mailadres:  
  Bankrekening:  
       
 

Ik machtig Stichting CarboneCare om bovenstaand bedrag van mijn rekening te halen.